onsdag 26 mars 2008

Sen tisdag!

Förlåt att jag inte har skrivit sen "Godmorgon" inlägget men jag har verkligen inte varit hemma på hela dagen!
Allt började med att jag vaknade runt 10 tiden, ganska okej med tanke på att min mobil vibrerade galet mycket för att jag hade fått ett sms av en kompis. Jag hoppade in i duschen och gjorde mig iordning tills klockan var 14 (fattar inte vad jag har gjort i fyra timmar) då jag gick ut för att gå till min morbror. Dom är nämligen borta över Påsk lovet och jag har nykeln ;) What a heck tänkte jag och gick dit..Jag har legat i deras soffa hela dagen och tittat på Top Model 6, Greys, massa sjukt roliga tv program på MTV och så har jag ätit apelsiner! Yam.
Vid 17 tiden kom mina två kusiner dit, Freddan och Max och vi dansade till sjuk musik och tog massa bilder som kommer upp så snart min kusin skickar dom till mig!
Men iaf, vid 21 tiden kännde jag att dansandet inte var kul längre så jag mötte upp Sherin vid ica och vi hyrde en film. Jag kommer inte ens ihåg va filmen hette så ni märker ju hur mycket den berörde mig. Efter filmen så satt jag och Sherin och pratade och jag kom fram till att hon verkligen är världens bästa tjej! Hon är så sjukt go att man bara vill slicka på henne.

Vid 2 tiden gick jag hem och det hemska var att lamporna var släckta. Va fan är grejen liksom? Dom kan ju inte släcka lamporna för att spara el eller va fan dom gör när klockan är två på natten och sånna som jag som är sjukt mörkrädda och dotd freaks är ute och går. Jag blir så förbannad! Som tur va hade jag med mp3 och jag lyssnade på låtar som, Killa - Cherish ft Young Joc, 4 Minutes To Save The World - Madonna & Justin Timberlake och Rockstar - Prima J med många fler! Sjuka bra låtar.
Men nu måste jag gå och borsta tänderna och göra mig iordning, sov gott!

Kram

Inga kommentarer: